Egy éves az Esotanc!

Megújult az egy éves Esotanc.hu!

időjárás esotanc logóÉppen egy esztendeje indult útjára időjárási portálunk az Esotanc.hu.  Ezúton is szeretnénk megköszönni azt a sok támogatást, amit látogatóinktól kaptunk, a sok véleményt, észrevételt, jó tanácsot és önzetlen segítséget. Továbbra is várjuk a véleményeket, észrevételeket, és a javaslatokat, hogy javíthatnánk oldalunkon, milyen további információk érdekelnék látogatóinkat (kapcsolat@esotanc.hu v. Facebook oldalunkon)

Az oldal a kezdeti indulás óta sokat fejlődött, állandóan alakítottuk, formáltuk, talán ennek is köszönhető, hogy ma már egyike a legnépszerűbb időjárási oldalaknak, amelyet az eseménydús februári időszakban, volt, hogy naponta több mint 10.000 ember látogatott meg.

Egy év elteltével úgy éreztük, hogy eljött az ideje a megújulásnak, és a korábbi honlapot már kinőttük. Sok új funkcióval gyarapodott az oldal az indulás óta, és sok új alkalmazást tervezünk, amely befogadására a régi oldal már nem alkalmas, így elkészítettük az Esotanc.hu oldal új külsejét. Reméljük minden látogatónk hamar megszokja, megszereti és hírét viszi.

Az oldal – nevéhez illő – új logót is kapott, és néhány kisebb újításra is sor került. Az előrejelzés alapjaiban nem változott, de sokak kérésének engedve alapértelmezésben a 15 napos előrejelzéssel indul az oldal, de a napi részletes előrejelzések továbbra is elérhetőek, épp úgy, mint korábban, az adott napra kattintva. Tervezzük az előrejelzés továbbfejlesztését is, ami növeli majd előrejelzéseink pontosságát is.

Reméljük az új oldal elnyeri látogatóink tetszését. Kérjük, vigyék hírét az oldalnak, írják meg véleményüket és javaslataikat, és köszönjük még egyszer, hogy velünk tartanak!

Szólj hozzá

hozzászólás

Legfrissebb időjárási hírek

Péntektől országszerte igen sok esőre számíthatunk. A hétvégén megérkezik a lehűlés is. Pénteken délelőtt inkább […]

TELJES CIKK | december 15.

Ahogy előre jeleztük megkezdődött a hóesés, az északi határszélen akár 25 cm hó is hullhat. […]

TELJES CIKK | november 29.

A héten nem csak bekopogtat, hanem ránk is töri az ajtót a tél. Rég volt […]

TELJES CIKK | november 27.