Egy éves az Esotanc!

Megújult az egy éves Esotanc.hu!

időjárás esotanc logóÉppen egy esztendeje indult útjára időjárási portálunk az Esotanc.hu.  Ezúton is szeretnénk megköszönni azt a sok támogatást, amit látogatóinktól kaptunk, a sok véleményt, észrevételt, jó tanácsot és önzetlen segítséget. Továbbra is várjuk a véleményeket, észrevételeket, és a javaslatokat, hogy javíthatnánk oldalunkon, milyen további információk érdekelnék látogatóinkat (kapcsolat@esotanc.hu v. Facebook oldalunkon)

Az oldal a kezdeti indulás óta sokat fejlődött, állandóan alakítottuk, formáltuk, talán ennek is köszönhető, hogy ma már egyike a legnépszerűbb időjárási oldalaknak, amelyet az eseménydús februári időszakban, volt, hogy naponta több mint 10.000 ember látogatott meg.

Egy év elteltével úgy éreztük, hogy eljött az ideje a megújulásnak, és a korábbi honlapot már kinőttük. Sok új funkcióval gyarapodott az oldal az indulás óta, és sok új alkalmazást tervezünk, amely befogadására a régi oldal már nem alkalmas, így elkészítettük az Esotanc.hu oldal új külsejét. Reméljük minden látogatónk hamar megszokja, megszereti és hírét viszi.

Az oldal – nevéhez illő – új logót is kapott, és néhány kisebb újításra is sor került. Az előrejelzés alapjaiban nem változott, de sokak kérésének engedve alapértelmezésben a 15 napos előrejelzéssel indul az oldal, de a napi részletes előrejelzések továbbra is elérhetőek, épp úgy, mint korábban, az adott napra kattintva. Tervezzük az előrejelzés továbbfejlesztését is, ami növeli majd előrejelzéseink pontosságát is.

Reméljük az új oldal elnyeri látogatóink tetszését. Kérjük, vigyék hírét az oldalnak, írják meg véleményüket és javaslataikat, és köszönjük még egyszer, hogy velünk tartanak!

Szólj hozzá

hozzászólás

Legfrissebb időjárási hírek

Habár ma még a víz az úr, holnaptól szárazabb légtömegek alakítják időjárásunkat, még a nap […]

TELJES CIKK | szeptember 15.

Fotó: MTI Már hatvan településen védekeznek a víz ellen, közel kétszáz embert kellett kitelepíteni. Újabb […]

TELJES CIKK | szeptember 14.

Két település is megközelíthetetlenné vált az esőzések okozta áradások miatt. Újabb és újabb esők jönnek. […]

TELJES CIKK | szeptember 12.