RSS

Válasszon időjárási RSS-eink közül!

időjárás előrejelzés RSS

Időjárási hírek RSS

Időjárás előrejelzés RSS  Időjárási hírek RSS

Időjárás RSS

Honlapunk új szolgáltatása a időjárás RSS. Kétféle RSS szolgáltatást nyújtunk . Az egyik időjárási híreket ad át RSS formátumban, míg a másik szöveges időjárás előrejelzést nyújt szintén RSS formátumban.

Időjárási hírek RSS

Ez az RSS a honlapunkon publikált időjárással kapcsolatos híreket osztja meg a felhasználóval RSS formátumban (hosszútávú előretekintések, aktualitások, időjárási események, stb.). Ez az RSS a fenti jobb oldali képre kattintva érhető el.

Időjárás előrejelzés RSS

Ez az RSS szöveges időjárás előrejelzést nyújt, amely honlapunkon is olvasható. Az előrejelzés a várható országos időjárást mutatja be.

Az Esőtánc.hu RSS-ének felhasználása

Az RSS beillesztése saját weboldalra az Esőtánc.hu mint forrás megjelölése és linkelése mellett ingyenes. A forrás megjelölésének elmulasztása szerzői jog megsértésének minősül! Ha RSS-ünket honlapodba illeszted, megköszönjük, ha jelzed nekünk.

Mi is az az RSS?

Az RSS, angol betűsző, jelentése Igazán Egyszerű Hírszolgáltatás. Feladata, hogy a gyakran frissülő oldalak új tartalmáról a hírszolgáltatásra (RSS-re) feliratkozó azonnal értesülhessen. A honlapok új tartalmuk rövidített verzióját osztják meg a hírszolgáltatással, így akit az adott írás érdekel, az a teljes verziót a honlapon megtekintheti. Az RSS-t hírgyűjtő oldalak is előszeretettel használják.

Segítségre van szüksége?

Ha további információra van segítségre van szüksége keressen minket a kapcsolat@esotanc.hu oldalon.