Ingyen elvihető, professzionális időjárási oldal

Ingyenes, teljes körű, professzionális időjárás oldal bármely honlap számára.

Az alább látható időjárási oldalt ingyen elviheti és beillesztheti akár magán, akár üzleti célú honlapjára. Nincs más feladata, mint letölteni a kódot és beilleszteni weboldalának kiválasztott oldalára. Így ingyen hozzájuthat egy olyan minőségi időjárási oldalhoz, amilyen csak a nagy (pl.: Index, Origo) hírportáloknak van. Az előrejelzés szélessége 460-670 pixel között szabadon választható.

De a szavak helyett, íme az oldal amit beilleszthet weboldalába:

Algyő időjárása - Az előrejelzést az Esotanc.hu nyújtja.

mai időjárás előrejelzés
holnapi időjárás előrejelzés
holnaputáni időjárás előrejelzés
negyedik nap időjárás előrejelzése
ötödik nap időjárás előrejelzése
hatodik nap időjárás előrejelzése
térképes előrejelzés

Várható időjárás

Mi kínál az oldal:

– hatnapos időjárás előrejelzés (felhőzet, minimum és maximum hőmérséklet)
– mai nap időjárása térképes formában
– választhat hazánk összes települése közül, de kérhet országos előrejelzést is.
– szöveges időjárás előrejelzést is adunk öt napra előre
– a rendkívüli eseményekről is figyelmeztetést kapnak olvasói.

Hogyan juthatok hozzá az oldalhoz?

Az alább található kódletöltővel, kiválaszthatja milyen településre kéri a kódot, amit a program, automatikusan elkészít, ezt kell kimásolnia és beilleszteni az oldalába.

Tényleg ingyenes, és az is marad?

Igen, az oldal és szolgáltatása teljesen ingyenes és az is marad. Hogy miért éri ez meg nekünk? Azért mert időjárási portálunk ismertsége nő, és valamennyi látogatót is kapunk oldaláról. Ez azonban nem jelenti azt, hogy Ön látogatókat veszítene. Éppen ellenkezőleg, az oldalának látogatottsága növekedhet, és látogatói tovább maradnak az oldalán, ha plusz szolgáltatást nyújt nekik. Így ez mindkét fél számára előnyös együttműködés. Akár több oldal számára is kérhet kódot, de egy oldal esetében legfeljebb tíz településre készítsen előrejelző oldalt.

Vannak-e speciális feltételek?

Egyetlen egy van, hogy a kapott kódon nem szabad módosítani, és az oldalunkra mutató linket nem szabad eltávolítani. Ez az egyetlen feltétel. Ha valamilyen oknál fogva a kapott kód nem helyesen jelenítené meg az időjárás előrejelzést, úgy lehetőség van a kód módosítására is, de kérjük, ezt jelezzék. Azonban az Esőtáncra mutató link ez esetben sem távolítható el.

Milyen formátumban tölthetem le a kódot?

Kérhet HTML és PHP kódot is. A PHP kód lehetőséget nyújt, hogy az előrejelzést megadott település számára kérje le. A PHP előnye, a szöveges időjárás előrejelzés és az időjárási veszélyjelzés, ami csak akkor bukkan fel, ha valamilyen rendkívüli időjárási helyzet várható.
Fontos, hogy nem kell ismerni sem a PHP, sem a HTML programnyelvet, egyetlen feladata a kód beillesztése. Ez HTML esetén a legkönnyebb PHP esetén azonban jelenthet némi kihívást, de az olyan népszerű tartalomkezelők, mint a WordPress és a Joomla is alkalmas PHP kódok fogadására. Ezen bejegyzés alján részletes útmutatót nyújtunk a kódok beillesztésére ezen két tartalomkezelő esetére. Lehetőség van különböző szélesség választására is, hogy az előrejelzés, minél jobban igazodjon az Ön oldalához (460-670 pixel között.)

Van-e lehetőség egyedi megoldásokra, megjelenésre?

Igen, nagyobb portálok számára egyedi megjelenéssel is készíthető előrejelzés, lehetőség van XML alapú adatok átvételére is, de ez előzetes egyeztetést kíván. Lehetőség van orvosmeteorológia, szmog és egyéb előrejelzések igénybevételére is. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha egyedi időjárás előrejelzést szeretne oldalára: kapcsolat@esotanc.hu

Kell-e regisztrálni?

Nem szükséges, de erősen ajánlott. Így a jövőben amennyiben új sablonok készülnek Ön értesülhet róla, és választhat az oldalához megfelelőbbet, illetev a szolgáltatással kapcsolatos hírekről is információt kaphat. E-mailícmét csak ezen célból használjuk fel. Azok, akik megadják elérhetőségüket előnyt élveznek, ha kérdésük, észrevételük van a kód beillesztésével kapcsolatban. Ha tetszik az oldal ajánlja ismerőseinke és írja meg véleményét! Számunkra fontos a visszajelzése.

Mennyire megbízhatóak az előrejelzések?

Az előrejelzések a GFS nevű numerikus időjárási modell adatai alapján készülnek, ez a világ talán legszélesebb körben használt időjárási modellje. A szöveges prognózisok manuálisan készülnek, minden nap.

A kód letöltése


Előrejelzés helyének megválasztása
Adja meg, mely településre kíván előrejelzést kérni! Alapesetben országos előrejelzést kap. 
Milyen típusú kódot kér?
HTML
PHP
Amennyiben nem tud PHP kódot beilleszteni, válassza a HTML-t. Ebben az esetben azonban nem kap szöveges előrejelzést. Ha problémája akad a kód beillesztésével, olvassa el a tájékoztatót, vagy kérjen segítséget ügyfélszolgálatunktól! 
Milyen szélességű legyen a teljes előrejelzés?
Szélesség (pixelben)
A szélesség 450 és 670 pixel közötti mérettartományba kell esnie. Csak a számot írja be! 
Néhány adat..egyik sem kötelező!
E-mail cím Név Honlap Amenyiben megadod a fenti adatokat, úgy értesítész kapsz új sablonokról, esetleges karbantartásról. És segíteni is tudunk. Erősen ajánlott! 
Biztonsági kérdés Írd be mennyi kilenc meg három (számmal!)? 

Nem működik?

Ha segítségre van szüksége írjon bátran a kapcsolat@esotanc.hu e-mail címre! Előtte kérjük olvassa el az alábbi tájékoztatókat ha WordPress, vagy Joomla oldalakat használ.Azonban használhatja a legegyszerűbb alább látható kódot is.

Az alább látható a legegyszerűbb HTML kód, amit oldalába illeszthet

<head>
<meta http-equiv=”Content-Type” content=”text/html; charset=UTF-8″ />
<link rel=”stylesheet” type=”text/css” href=”http://esotanc.hu/text/bringit.css” />
</head>
<div id=”esotanc_osszes”>
<div id=”esotanc_keretes”>
<h3><b>Magyarország időjárása</b> – Az előrejelzést az <a href=”http://esotanc.hu” title=”esotanc.hu időjárás előrejelzés”><b>Esotanc.hu</b></a> nyújtja.</h3>
</div>
<div id=”esotanc_alap”>
<div><img src=”http://esotanc.hu/text/idojaras21.gif” alt=”mai időjárás előrejelzés” /></div>
<div><img src=”http://esotanc.hu/text/idojaras22.gif” alt=”holnapi időjárás előrejelzés”/></div>
<div><img src=”http://esotanc.hu/text/idojaras23.gif” alt=”holnaputáni időjárás előrejelzés” /></div>
<div><img src=”http://esotanc.hu/text/idojaras24.gif” alt=”negyedik nap időjárás előrejelzése” /></div>
<div><img src=”http://esotanc.hu/text/idojaras25.gif” alt=”ötödik nap időjárás előrejelzése” /></div>
<div><img src=”http://esotanc.hu/text/idojaras26.gif” alt=”hatodik nap időjárás előrejelzése” /></div>
</div>
<div id=”esotanc_alap2″>
<img src=”http://esotanc.hu/text/magyarorszag-idojarasa.jpg” alt=”térképes előrejelzés” />
</div>
</div>

 Segítség WordPress oldalakhoz

Amennyiben a HTML kódot kívánja beilleszteni nincs más dolga, mint az oldalak menüpontban, az új oldal hozzáadása gombra kattintani. Ezt követően a  szerkesztő felületen jobb oldalt felül váltson át vizuálisról html-re és illessze be a kódot, adjon neki címet, majd mentse el. Ezt követően a megjelenés/menü alatt tudja az oldalt hozzárendelni egy menüponthoz.

PHP kód esetén: Telepítse az alábbi kiegészítőt. A kapott kódot mentse el egy új fájlba. Használjon notepadet, és ügyeljen arra, hogy UTF-8-ban mentsen, különben a magyar ékezetekkel gond lehet. A filenak adja az esotanc.snippet.php nevet. Ezt a filet másolja fel a wp-content/plugins/php-snippets/snippets/ köynvtárba. Ezt követően hozzon létre egy új oldalt, és írja be: [esotanc] (a szögletes zárójellel együtt) tegye közzé, rendeljen hozzá egy menüpontot és már kész is.

Joomla esetén

Tölse le az alábbi kiegészítőt. A kapott kódot mentse el egy új fájlba. Használjon notepadet, és ügyeljen arra, hogy UTF-8-ban mentsen, különben a magyar ékezetekkel gond lehet. Mentse el a filet a főkönyvtárba esotanc.php néven. Aktiválja a plugint. Hozzon létre új cikket és abba illessze bele a következő kódot: {jumi[esotanc.php]}

Ha nem sikerülne keressen minket! 

kapcsolat@esotanc.hu

Ha csupán egy egyszerű bannert kerene, tekinte át bannerkínálatunkat, amely folyamatosan bővül.