Új előrejelzés, új külső!

Először is köszönjük azt a sok visszajelzést, amit honlapunk kapcsán kaptunk. A visszajelzések alapján elkészítettük az új időjárás előrejelzésünket, amit nagyon remélünk, hogy szebbnek, áttekinthetőbbnek és pontosabbnak találtok majd. Egyelőre a főoldalon és a megyeszékhelyekre vonatkozólag látható az új előrejelzés, de hamarosan az összes városra elkészítjük az előrejelzéseket abban az új formátumban, amit a balatoni időjárás előrejelzésnél már láthattok. Újdonság, hogy az időjárás előrejelzés mellett, most már a pillanatnyi időjárás is látható lesz.

De amin a legtöbbet dolgoztunk az a település szintű veszélyjelzés. Minden településre az előrejelzés alsó részén kiadjuk kis időjárási riasztásunkat, ha sok csapadék, vagy zivatar, esetleg kánikula várható. Reméljük hasznosnak találjátok ezt az újítást is.

A 15 napos időjárás előrejelzés sem vész el, hamarosan ez is látható lesz, de két részre bontva. A legtöbb visszajelzés arról szólt, hogy az elkövetkező néhány nap időjárás a legfontosabb, a későbbiek kevésbé. Ezért hogy minél több információt nyújthassunk két részre bontottuk az előrejelzést, hogy a képernyő adta korlátokba minél több információt beletehessünk.

Nagyon örülnénk a visszajelzéseknek, akár a szavazásnál, akár a Facebook oldalon teszitek meg, akár e-mailt küldtök a kapcsolat@esotanc.hu oldalra.

És ha tetszik az oldal hívjátok fel rá barátaitok figyelmét is, akár a Facebookon, akár személyesen. És mégegyszer köszönjük a visszajelzéseiteket! Ha van ötletetek, mire lenne még szükség, mivel bővítsük az oldalt, várjuk annak kapcsán is a leveleiteket. 

Szólj hozzá

hozzászólás

Legfrissebb időjárási hírek

Péntektől országszerte igen sok esőre számíthatunk. A hétvégén megérkezik a lehűlés is. Pénteken délelőtt inkább […]

TELJES CIKK | december 15.

Ahogy előre jeleztük megkezdődött a hóesés, az északi határszélen akár 25 cm hó is hullhat. […]

TELJES CIKK | november 29.

A héten nem csak bekopogtat, hanem ránk is töri az ajtót a tél. Rég volt […]

TELJES CIKK | november 27.