Új előrejelzés, új külső!

Először is köszönjük azt a sok visszajelzést, amit honlapunk kapcsán kaptunk. A visszajelzések alapján elkészítettük az új időjárás előrejelzésünket, amit nagyon remélünk, hogy szebbnek, áttekinthetőbbnek és pontosabbnak találtok majd. Egyelőre a főoldalon és a megyeszékhelyekre vonatkozólag látható az új előrejelzés, de hamarosan az összes városra elkészítjük az előrejelzéseket abban az új formátumban, amit a balatoni időjárás előrejelzésnél már láthattok. Újdonság, hogy az időjárás előrejelzés mellett, most már a pillanatnyi időjárás is látható lesz.

De amin a legtöbbet dolgoztunk az a település szintű veszélyjelzés. Minden településre az előrejelzés alsó részén kiadjuk kis időjárási riasztásunkat, ha sok csapadék, vagy zivatar, esetleg kánikula várható. Reméljük hasznosnak találjátok ezt az újítást is.

A 15 napos időjárás előrejelzés sem vész el, hamarosan ez is látható lesz, de két részre bontva. A legtöbb visszajelzés arról szólt, hogy az elkövetkező néhány nap időjárás a legfontosabb, a későbbiek kevésbé. Ezért hogy minél több információt nyújthassunk két részre bontottuk az előrejelzést, hogy a képernyő adta korlátokba minél több információt beletehessünk.

Nagyon örülnénk a visszajelzéseknek, akár a szavazásnál, akár a Facebook oldalon teszitek meg, akár e-mailt küldtök a kapcsolat@esotanc.hu oldalra.

És ha tetszik az oldal hívjátok fel rá barátaitok figyelmét is, akár a Facebookon, akár személyesen. És mégegyszer köszönjük a visszajelzéseiteket! Ha van ötletetek, mire lenne még szükség, mivel bővítsük az oldalt, várjuk annak kapcsán is a leveleiteket. 

Szólj hozzá

hozzászólás

Legfrissebb időjárási hírek

Vörös figyelmeztetés, a katasztrófavédelem felhívása – kezdődik a nagy márciusi hóhelyzet. Ne induljunk útnak! Ahogy […]

TELJES CIKK | március 17.

Komoly havazás, és hófúvás jön a hétvégén ónos esővel. Komoly hóhelyzet alakulhat ki, akárcsak öt […]

TELJES CIKK | március 16.

20 cm-es friss hóréteg és hófúvás is jöhet a hosszú hétvégén. Hihetetlen módon tér vissza […]

TELJES CIKK | március 14.