Hétfőn beköszönt az ősz!

Használjuk ki a hétvégét, mert a jövő hét elején beköszönt az ősz! Szombaton és vasárnap még kellemes 27-30 C fok körüli hőmérsékletek várhatóak, és derült idönk lesz, de vasárnap késő délután egy érkező erős hidegfront hatására már lassan beborul az ég. A front előtt megerősödik a déli szél, és délkeleten akár 30 C fok fölé is emelkedhet a hőmérő higanyszála.

Hétfőn aztán megérkezik az évszakváltó hidegfront, nyugaton mindenütt beborul az ég és többfelé kelle esőre, záporra, zivatarra számítani. keleten még változóan felhős idő lesz. A vasárnapi naphoz képest igen erős lesz a kontraszt, hiszen mintegy 10 C fokkal csökken a hőmérséklet és kellemetlen idő lesz. Hétfő este aztán keleten is beborul az ég és ott is egyre többfelé kell esőre számítani. Keddden túlnyomórészt borult idő lesz, esőkkel, majd délután nyugaton elkezd felszakadozni a felhőzet.

Szerdán igen hűvös napunk lesz, de már kevés lesz felettünk a felhő, reggel már köd is várható Az elkövetkező napokban aztán lassan melegedni kezd az idő és a jövő hét végére ismét elérhetjük a 25 C fok körüli csúcsértékeket. 

Szólj hozzá

hozzászólás

Legfrissebb időjárási hírek

Több napos havazásra készülhetünk ma estétől, de nem mindenütt. Lesz olyan hely, ahol akár 30 […]

TELJES CIKK | február 19.

Hétfőtől többfelé és ismétlődő jelleggel kell havazásra számítani. Néhol 10-15 cm friss hóréteg is kialakulhat, […]

TELJES CIKK | február 12.

A téli vezetés – még akkor is, ha enyhe a tél – általában sokkal több […]

TELJES CIKK | január 23.