Részletes időjárás előrejelzés

Csütörtökön a reggel ködfoltokkal indul, melyek lassan feloszlanak. Változó felhőzet lesz, majd ÉNy felől beborul az ég és elszórt gyenge eső várható. A nap is kisüt hosszabb-rövidebb időre. Napközben +5 +10 C fok, hajnalban -1 -7 C fokig süllyed a hőmérő higanyszála. 

Pénteken megérkezik a tavasz! Felszakadozik a felhőzet, nyugaton több, keleten kevesebb napsütés lesz, elszórt zápor még előfordulhat. Erős lesz a nyugati szél. Nyugaton akár +17 C fok is lehet, keleten 9 C fok várható. Hajnalban is nulla fok körül alakulnak a hőmérsékletek. 

Szombaton változó felhőzet mellett igen enyhe időnk lesz. ÉK-en +7 , a dunántúlon akár +15 C fok is lehet. A szél továbbra is erős marad. Kisebb zápor előfordulhat. Hajnalban +3 +7 C  fok lesz

Vasárnap is marad az igen erős szél és a változó, helyenként erősen felhős időjárás. Elszórt zápor több helyen előfordulhat. Napközben +5 +10, hajnalban +2 -1 C fok várható.

Hétfőn is marad a változékony idő, rősen felhős lesz az ég rövid napsütéses időszakokkal, elszórt záporral, esetleg hózáporral. Napközben +3 +6 C fok, hajnalban -4 +1 C fok várható. 

 

 

 

 

Szólj hozzá

hozzászólás

Legfrissebb időjárási hírek

Több napos havazásra készülhetünk ma estétől, de nem mindenütt. Lesz olyan hely, ahol akár 30 […]

TELJES CIKK | február 19.

Hétfőtől többfelé és ismétlődő jelleggel kell havazásra számítani. Néhol 10-15 cm friss hóréteg is kialakulhat, […]

TELJES CIKK | február 12.

A téli vezetés – még akkor is, ha enyhe a tél – általában sokkal több […]

TELJES CIKK | január 23.