Új logót kap az Esőtánc

Bár még alig több, mint két éves az esőtánc, ezen idő alatt már háromszor került sor az oldal teljes megújítására. A nyáron újabb jelentős módosításokat tervezünk, ennek első elemeként megújul az oldal logója is.

A gyakori megújulás részben kényszer is, az esőtánc egy amatőr oldalból indult, és míg a többi oldal mögött tíz milliók vagy éppen milliárdok állnak, addig az esőtánc szerény anyagi lehetőségekkel rendelkezik. Azt a kevés pénzünket pedig elsősorban az előrejelzések javítására fordítjuk. Ennek következménye az is, hogy az oldal fejlesztés messze elmarad attól, amilyen elképzeléseink vannak, de igyekszünk ha lassan is, de fejlődni.

Ennek első lépése, hogy ezúttal egy professzionális designerre bíztuk az oldal új logójának megtervezését. Régi olvasóink még talán emlékeznek logó-evolúciónkra, amelynek legutóbbi darabja a most is látható felhő, amivel nem voltunk teljesen kibékülve. Nos, most végre egy profi kezeibe adhattuk oldalunk arcát, és a Csurga design logójával véleményünk szerint olyat alkotott, ami összhangban van azzal a képpel, ami bennünk az oldalról ér.

esőtánc logó

A nyár folyamán szeretnénk megújítani az oldalt, kijavítani a hibákat, új funkciókkal bővíteni, így most még lehetőséged van az oldal alakítására. Ha van véleményed és észrevételed, szívesen várjuk, és igyekszünk beépíteni a fejlesztések közé. Az új logóról is elmondhatod a véleményedet, akár itt akár Facebook oldalunkon, vagy a kapcsolat@esotanc.hu címen.

Az internetes időjárás előrejelző oldalak felhasználóbaráttá tétele sosem könnyű, mert ingadozni kell a hosszútávú előrejelzés, és a megbízhatóság között, valamint azt sem könnyű eldönteni mi a legfontosabb tartalom, azaz mi kerüljön a főoldalra. Ha ez ügyben is van véleményed azt is szívesen fogadjuk!

Az új logónk a nyár elején már oldalunk állandó szereplője lesz.

Szólj hozzá

hozzászólás

Legfrissebb időjárási hírek

Vörös figyelmeztetés, a katasztrófavédelem felhívása – kezdődik a nagy márciusi hóhelyzet. Ne induljunk útnak! Ahogy […]

TELJES CIKK | március 17.

Komoly havazás, és hófúvás jön a hétvégén ónos esővel. Komoly hóhelyzet alakulhat ki, akárcsak öt […]

TELJES CIKK | március 16.

20 cm-es friss hóréteg és hófúvás is jöhet a hosszú hétvégén. Hihetetlen módon tér vissza […]

TELJES CIKK | március 14.