Fehér karácsony mutató

Időjárást a saját honlapomra!

Szeretné megjeleníteni oldalán a fehér karácsony esélyét? Helyezze el oldalán az alább látható kódot, és máris megjelenik oldalán az alábbi kis ábra, amely naponta frissülve mutatja a fehér karácsony esélyét kis hazánkban! 2015 karácsonyi időjárás előrejelzésünket itt találja!

budapest időjárása

Beillesztendő kód – Budapest, Pest megye esetén:
 <a href=”http://www.esotanc.hu/” target=”_blank” title=”Időjárás”><img src=”http://www.esotanc.hu/elviheto/xmas/feher_karacsony.gif” border=”0″ alt=”Esőtánc.hu”></a>

A megadott kódot illessze honlapjára és a felül látható kép (188×80) fog megjelenni honlapján (keret nélkül). Az alábbiakban először adunk egy rövid áttekintést a szolgáltatásról, majd a beillesztendő kódokat vesszük sorra.

Valóban ingyenes? Igen! 

A forrás megjelölése és a link elhelyezése mellett a fenti kód elhelyezésével bárki ingyenesen jeleníthet meg időjárás előrejelzést honlapján legyen szó magán, vagy üzleti célú honlapokról. A felhasználásról értesítést sem kérünk, de megköszönjük ha kapunk egy e-mail a kapcsolat@esotanc.hu címre. 

Van-e lehetőség a formázást saját honlapom arculatához igazítani? 

Igen, azonban ezt a többlet munkák miatt, csak a nagyobb látogatottságú honlapok esetén lehetséges. Ha érdekli ez a lehetőség, esetleg hosszabb távú időjárás előrejelzést szeretne vegye fel velünk a kapcsolatot: kapcsolat@esotanc.hu

Miért is jó ez Önnek? 

Az Esőtánc.hu  minden nap több alkalommal frissíti időjárás előrejelzését, és a többi hasonló szolgáltatással ellentétben, mi megyékre lebontva tudunk előrejelzést adni, így az előrejelzés igen nagy pontosságú lesz. Az oldala tartalma bővülni fog és látogatottsága növekszik majd. Az időjárás szóra havonta több, mint 1,8 millió alkalommal keresnek rá Magyarországon. Ez az a téma ami tényleg mindenkit érdekel.