Időjárás a saját honlapjára!

Elvihető időjárás tartalmak

Szeretne honlapjára saját időjárás előrejelzést? Az Esőtánc.hu bármelyik megyére a saját honlapjára ingyen beilleszthető időjárás előrejelzést ad. Az előrejelzés naponta frissül és elhelyezése ingyenes az Esőtánc.hu mint forrás megjelölése és linkelése mellett.

Válasszon az elvihető időjárási bannerokból! 

időjárás előrejelzés elvihető időjárás a saját honlapjára időjárás banner
120 x 200 px  200 x 50 px  180 x 75 px 

Válaszzon egyéb elvihető tartalmainkból!

szmogtérkép fűtéstérkép fehér karácsony
300 x 190 300 x 190 188 x 80

A képre kattintva részletes információt talál arról, hogyan illesztheti a bannereket saját honlapjára.

Valóban ingyenes? Igen! 

A forrás megjelölése és a link elhelyezése mellett a fenti kód elhelyezésével bárki ingyenesen jeleníthet meg időjárás előrejelzést honlapján legyen szó magán, vagy üzleti célú honlapokról. A felhasználásról értesítést sem kérünk, de megköszönjük ha kapunk egy e-mail a kapcsolat@esotanc.hu címre. 

Van-e lehetőség a formázást saját honlapom arculatához igazítani? 

Igen, azonban ezt a többlet munkák miatt, csak a nagyobb látogatottságú honlapok esetén lehetséges. Ha érdekli ez a lehetőség, esetleg hosszabb távú időjárás előrejelzést szeretne vegye fel velünk a kapcsolatot: kapcsolat@esotanc.hu

Miért is jó ez Önnek? 

Az Esőtánc.hu  minden nap több alkalommal frissíti időjárás előrejelzését, és a többi hasonló szolgáltatással ellentétben, mi megyékre lebontva tudunk előrejelzést adni, így az előrejelzés igen nagy pontosságú lesz. Az oldala tartalma bővülni fog és látogatottsága növekszik majd. Az időjárás szóra havonta több, mint 1,8 millió alkalommal keresnek rá Magyarországon. Ez az a téma ami tényleg mindenkit érdekel.