Fűtéstérkép elvihető

Fűtéstérkép a saját honlapomra!

Tekintse meg fűtéstérképünket! Ha szeretne honlapjára saját naponta frissülő fűtéstérképet? Az Esőtánc.hu és az Epulet-energetika.hu oldal ingyenesen adja a saját honlapjára beilleszthető fűtéstérképet. A fűtéstérkép naponta frissül és elhelyezése ingyenes az Esőtánc.hu mint forrás megjelölése és linkelése mellett.

Fűtéstérkép

Beillesztendő kód :
 <a href=”http://www.esotanc.hu/” target=”_blank” title=”Időjárás”><img src=”http://www.esotanc.hu/elviheto/futes/idojaras_futes.gif” border=”0″ alt=”Időjárás”></a>

 A megadott kódot illessze honlapjára és a felül látható kép (300×190) fog megjelenni honlapján (keret nélkül). Az alábbiakban először adunk egy rövid áttekintést a szolgáltatásról, majd a beillesztendő kódokat vesszük sorra.

Valóban ingyenes? Igen! 

A forrás megjelölése és a link elhelyezése mellett a fenti kód elhelyezésével bárki ingyenesen jeleníthet meg szmogtérképet honlapján legyen szó magán, vagy üzleti célú honlapokról. A felhasználásról értesítést sem kérünk, de megköszönjük ha kapunk egy e-mail a kapcsolat@esotanc.hu címre. 

Van-e lehetőség a formázást saját honlapom arculatához igazítani? 

Igen, azonban ezt a többlet munkák miatt, csak a nagyobb látogatottságú honlapok esetén lehetséges. Ha érdekli ez a lehetőség, vegye fel velünk a kapcsolatot: kapcsolat@esotanc.hu

Miért is jó ez Önnek? 

Ezzel a szolgáltatással bővítheti honlapja információtartalmát, újabb látogatókat érhet el, különösen ajánljuk egészségügyi, környezetvédelmi portálok számára! Ha további információt szeretne keresse honlapunk fűtéstérképet!