Vénasszonyok nyara!

Végre tartósan szép őszi időben reménykedhetünk, ami nem csak enyhe időt, hanem napsütést is ígér.

Pénteken egy hidegfront érint még minket, hatására elszórtan lehet egy-egy gyenge zápor, és élénk, helyenként erős lesz a szél, de már sok helyen tartósabban is kisüthet a nap. 15-18 C fok várható napközben.

Szombaton aztán a derült égnek köszönhetően igen hideg hajnalra ébredhetünk, talajmenti fagy is előfordulhat többfelé. Napközben tartós napsütésben bízhatunk, de a nappali hőmérsékletek még meglehetősen alacsonyak maradnak 12-7 C fokban reménykedhetünk.

Vasárnap aztán beköszönt a vénasszonyok nyara, sok napsütésben lesz részünk, és nappal már 18-22 C fokos hőmérsékletben bizakodhatunk. A kellemes időjárás továbbra is megmarad, bár hétfőn több lesz felettünk a felhő, említést érdemlő csapadékra nem kell számítani. A nappali hőmérséklet továbbra is kellemes lesz 17-22 C fok körüli csúcsértékekre számíthatunk.

A továbbiakban főként keleten kicsit több lesz a felhő, de továbbra is marad a 20 C fok körüli hőmérséklet, a napos tájakon akár 25 C fok is lehet, a felhőseb tájakon kevéssel 20C fok alatt marad a hőmérséklet.

A tartósan szép idő akár a jövő hét végéig is kitarthat a jelenlegi modellfutások szerint.[google336]

Szólj hozzá

hozzászólás

Legfrissebb időjárási hírek

Vörös figyelmeztetés, a katasztrófavédelem felhívása – kezdődik a nagy márciusi hóhelyzet. Ne induljunk útnak! Ahogy […]

TELJES CIKK | március 17.

Komoly havazás, és hófúvás jön a hétvégén ónos esővel. Komoly hóhelyzet alakulhat ki, akárcsak öt […]

TELJES CIKK | március 16.

20 cm-es friss hóréteg és hófúvás is jöhet a hosszú hétvégén. Hihetetlen módon tér vissza […]

TELJES CIKK | március 14.