Változékony, őszi időjárás közeleg

Eddig szokatlanul kegyes volt velünk az időjárás, napos, meleg őszben volt részünk. Az elkövetkező napokban azonban megváltozhat időjárásunk jellege.

Még néhány napig marad a szokatlanul enyhe időjárás, ám egyre párásabb lesz a levegő, és reggelente már ködfoltok is előfordulhatnak.

Szombaton aztán fokozatosan megnövekszik majd a felhőzet és estefelé egyre többfelé eredhet el az eső. 15-20 C fok körül alakulnak a hőmérsékletek.

Vasárnap aztán túlnyomóan borult égre tekinthetünk fel, és többfelé kell esőre, záporra számítani. A hőmérséklet nem esik vissza továbbra is 15-18 C fok körül alakulnak a nappali csúcsértékek. Hétfőn aztán csökken a felhőzet, de ezzel együtt a hőmérséklet is visszaesik némileg. A kezdeti naposabb időjárás azonban nem tart sokáig mert délutántól újabb felhők érkeznek, de csapadékra ekkor még nem kell számítani.

Kedden szórványosan lesz csapadék, változóan, helyenként erősen felhős égre tekinthetünk fel. Szerdán aztán ismét kiadósabb csapadék várható a jelenlegi előrejelzések szerint.

Bár a hőmérséklet az előttünk álló egy hétben sem esik vissza lényegesen, azonban a mostani napos időjárást változékonyabb időjárás váltja fel, és egyre gyakoribbá válnak az esők, és záporok, és már kevesebb napsütésben lesz részünk. Novemberi hidegre azonban még nem kell számítani.[google336]

Szólj hozzá

hozzászólás

Legfrissebb időjárási hírek

Ahogy előre jeleztük megkezdődött a hóesés, az északi határszélen akár 25 cm hó is hullhat. […]

TELJES CIKK | november 29.

A héten nem csak bekopogtat, hanem ránk is töri az ajtót a tél. Rég volt […]

TELJES CIKK | november 27.

Ezelőtt nem is gondoltuk volna, hogy a közösségi oldalak ennyire elterjedtek lesznek. Kezdetben a közösségi […]

TELJES CIKK | november 27.