Újabb esők jönnek

A hétvégi esők után estétől újabb front érkezik, ismét jelentősebb csapadékra van kilátás.

A délutáni óráktól először fátyolfelhők, majd késő délután egyre vastagabb felhők érkeznek délnyugat felől, de csapadékra estig nem kell majd számítani.

Késő este ered el az eső az ország nyugati, délnyugati felében, majd a csapadék fokozatosan átterjed a Dunántúl egészére az éjszaka folyamán.

Jelentős csapadékra az ország északi és nyugati felében kell számítani. A felhőzetnek köszönhetően fagymentes lesz az éjszaka +1 +7 C fok körül alakulnak majd a csúcshőmérsékletek.

Reggel főként északon és nyugaton kell ismétlődő esőre, záporra számítani, ám az ország déli, délkeleti részén, és a Tiszántúlon kevés csapadék várható, itt időnként a nap is előbukkan majd.

Enyhe lesz az idő, napközben +8 +12 C fok várható, és helyenként megélénkül, meg is erősödik a délkeleti szél, majd a nap során egyre inkább északnyugatira fordul majd a szél.

Szerdán is marad a borult ég és ismét többfelé kell majd esőre, záporesőre számítani. Maradnak a fagymentes éjszakák +1 +6 C fok várható, napközben +4 +12 C fok valószínű. Továbbra is élénk lezs az ÉNy-i szél.

Szerdán és csütörtökön változóan felhős idő valószínű, napsütéssel és elszórtan kisebb esőkkel. Gyenge talajmenti fagy többfelé várható. Napközben kellemes +6 +12 C fokra kell számítani.

Szólj hozzá

hozzászólás

Legfrissebb időjárási hírek

Ahogy előre jeleztük megkezdődött a hóesés, az északi határszélen akár 25 cm hó is hullhat. […]

TELJES CIKK | november 29.

A héten nem csak bekopogtat, hanem ránk is töri az ajtót a tél. Rég volt […]

TELJES CIKK | november 27.

Ezelőtt nem is gondoltuk volna, hogy a közösségi oldalak ennyire elterjedtek lesznek. Kezdetben a közösségi […]

TELJES CIKK | november 27.