Tavaszias időjárás

Ezen a héten igazi tavaszias időjárásban lesz részünk, bár túl sok napsütés nem lesz, de kellemes a naptárhoz képest enyhe időnk lesz.

Folytatódik tehát az átlagosnál melegebb időjárás hétfőn is. Ekkor még a déli országrészben lehetnek kisebb esők, de másutt már nem kell csapadékra számítanunk. A legtöbb helyen erősen felhős lesz az ég, és csak rövidebb időszakokra bukkan majd elő a nap, de az idő enyhe lesz +8 +12 C fok körüli hőmérsékletre számíthatunk.

Kedden már több lesz a napsütés, főként a nyugati országrészben, déliesre fordul a szél, és ezzel tovább melegszik az időjárás. Keleten még több lesz a felhő, itt elvétve kisebb eső is előfordulhat. +8 +14 C fok várható napközben, hajnalban kevéssel fagypont felett alakul majd a hőmérséklet.

Szerdán már több órás napsütésre számíthatunk, változóan felhős, helyenként derült idővel, akár 11-15 C fokig is melegedhet az időjárás.

Csütörtökön és pénteken kicsit több lesz a felhő, és csütörtökön kisebb eső is előfordulhat, de a nap is előbukkan majd, és marad az átlagosnál enyhébb időjárás.

A hétvégén pedig a jelenlegei modellfutások alapján derült, napos, 13-18 C fok körüli, igazi tavaszi időjárásban bízhatunk. [google36]

Szólj hozzá

hozzászólás

Legfrissebb időjárási hírek

Péntektől országszerte igen sok esőre számíthatunk. A hétvégén megérkezik a lehűlés is. Pénteken délelőtt inkább […]

TELJES CIKK | december 15.

Ahogy előre jeleztük megkezdődött a hóesés, az északi határszélen akár 25 cm hó is hullhat. […]

TELJES CIKK | november 29.

A héten nem csak bekopogtat, hanem ránk is töri az ajtót a tél. Rég volt […]

TELJES CIKK | november 27.