Sarki hideg, nagy hó jön? (frissítve)

Nyugaton még havazik (kedd, 7:20)


Most már az egész országot hó borítja, nyugaton még most is havazik, és komoly hófúvások vannak, . A balaton északi partján helyenként 10 cm friss hóréteg hullott.

      {loadposition Google728}

 

Az egész országban havazik (hétfő, 14:31)


Most már gyakorlatilag az ország teljes területén hull a hó, a DK-en már 40 cm feletti , de a Dél-Dunántúlon is azt megközelítő a hóréteg vastagsága, már csak az ország leg ÉNY-ibb csücskén nincs még hóréteg. Közben szinte mindenüttt -10 C fok körül alakul a csúcshőmérséklet, lásd hőtérképünket! 

 

Már az ország 2/3-án havazik! (hétfő, 10:31)


Egyre terjed a havazás észak felé, hamarosan a fővárost is eléri a havazás. Most a hétvégétől eltérően a legtöbb helyen rövidebb ideig, de olykor intenzívebben fog hullani a hó.


A dél határszélen már havazik (hétfő, 8:10)


A Dny-i határszélen már ismét havazik, egyelőre Békés, Csongrád, Baranya és Bács-Kiskun megye érintett, de a nap folyamán a havazás észak felé halad tovább. Legtöbb hó DNy-on, legkevesebb ÉK-en várható. Pesten akár 5 cm friss hó is hullhat.

Budapesten -23 Cfokot mértek! (hétfő, 8:13)


Budapesten a derült éjszakának köszönhetően -23 C fokot mértek a Ferihegyi repülőtéren. A leghidegebb most az ÉNY-i országrész a felhőtlen égboltnak köszönhetően, délen van a legmelegebb.

 

Holnap újabb havazás jön! (vasárnap, 16:27)


Holnap egy újabb ciklon éri el hazánkat és hatására egyre többfelé ered el a hó. Elsősorban a Dunántúlon és annak is a déli részén lehet számottevő akár 15 cm feletti friss hórétegre számítani, de másutt is van esély némi friss hórétegre.  

Nagyon hideg lesz éjszaka, akár -25 C fok is lehet (vasárnap, 16:25)


Egyre több helyen derül ki, ami azt jelenti, hogy nem lesz felhőzet , ami megakadályozza a kisugárzást. Ez azt jelenti, hogy nagyon lehűl talajközelben a levegő. A derült, szélcsendes helyen -20, de egyes fagyzugokban akár -25 C fokig is lehűlhet reggel a levegő! 


DK-en több, mint 40 cm hó hullott


Az ország DK-en szögletében egyes helyekn 40-nél is több hó hullott, de a Dél-Dunántúlon és az Alföldön is 20-40 cm hó hullott. A Balatontól északra azonban szinte sehol sem hullott a hó. 

Már csak egy elzárt település (vasárnap, 9:29)


Már csak egy borsodi település Girincs van elzárva a külvilágtól. Borsodban a hófúvás miatt több útszakasz le van zárva, illetve csak egy sávban járható. A vonatok is késnek, mintegy 30-40 percet.

Jövő héten újra jön a hó! (szombat, 16:44)


Jövő héten egy újabb mediterrán ciklon érheti el hazánkat. Bár meég jelentősek a bizonytalanságok,egyelőre úgy tűnik a legtöbb friss havat a DNy-i országrész kaphatja. Pécsett akár 20 cm friss hó is hullhat!. Nézze meg hótérképünket!

 

Európában is hó- és fagyhelyzet van (szombat , 16:24)


 Rekordhidegete mértek Európa szerte. Németországban az idei leghidegebb napon -27 C fokig süllyedt a hőmérő higanyszála. Svájcban -34, Lengyelországban -27 C fok voltt. Olaszország lebénult a szokatlan hidegtől és hótól, még a déli Nápolyban is szakad a hó. A szokatlan hideg egészen Afrikáig elhatolt és még Algéria fővárosában is havazott az elmúlt napokban. A jövő héten nálunk is rekordesélyes hidegek lesznek -25 C fok is elképzelhető!

 

Járhatatlan út Borsodban (szombat, 16:23)


 A hófúvás miatt egy út járhatatlanná vált Borsod-Abaúj-Zemplénben, egy másik útszakaszon pedig személygépkocsival már csak nehezen lehet közlekedni – tájékoztatta a Magyar Közút Zrt. megyei igazgatósága szombaton délután az MTI-t.

A Pere és Abaújszántó közötti 3704-es számú út járhatatlanná vált, emellett Vilmány és Fony között is csak nehezen lehet közlekedni. Két útszakasz – a Hernádnémeti-Tiszalúc, valamint a Megyaszó-Legyesbénye csak félpályán járható.

Jeges árvíz elleni készültség első fokozata (szombat, 12:00)


A Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság elrendelte a jeges árvíz elleni készültség első fokozatát, ami a megelőzésre való felkészülést és a jégfigyelő szolgálat beindítását jelenti -írja a Szoljon. Az igazgatóság területén Tiszabábolna és Kisköre között a Tiszán megszakításokkal áll a jég, a Kisköre alatti szakaszon jégzaljás, a vízfelület 60-90 százalékán úszó jég figyelhető meg.

Extrém hideg van az országban (szombat , 11:48)


Hőtérképünkön jól látszik, hogy szinte az egész országban -10 C fok alatt van a csúcshőmérséklet, egyes helyeken -13 C foknál is hidegebb van. Küldje be Ön is hőtérképünkre, hány fok van Önnél! 


Vörös előrejelzés, narancs riasztás (szombat, 11:42)


A mai napon vörös figyelmeztető előrejelzést adott ki az OMSZ, de a rövid idejű riasztás egyelőre csak a narancs fokozatot érte el, elsősorban a hófúvás miatt.Ezt azonban számtalan kistérségre kiadták. 

 omsz riasztás

 

 

Egyelőre nincs elzárt település (szombat, 11:39)


Ismereteink szerint a lehullott 20-30 cm hó ellenére egyelőre nincs elzárt település Magyarországon. A korábbi havazások miatt elzárt települések, mint Tiszarád, Győröcske, most felkészülten várják a havat. Győröcskén már ötödik ciklusát tölti polgármesterként Batári Ferenc. – Emlékszem, 1999-re, nehéz napok voltak az akkoriak. Lánctalpas vágta ki az utat a 41-esre, hogy kenyeret tudjunk vinni a lakosoknak. A mostani havazásra is készen állunk – írja a SZON

 

Gondokat okoz a közlekedésben a hó (szombat, 11:32)


Egyre nagyobb gondot okoz a közlekedésben a nagy hó.  A 6-oson, az 56-oson, az 58-ason, a 66-oson és a 67-esen hóláncot kell használniuk az autósoknak, közölte az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője. A MÁV déli szárnyán már 1-1,5 órát késnek a vonatok. A Kisalföldet leszámítva már szinte mindenütt havazik. A sózás a nagy hideg miatt teljesen hatástalan! Csak az induljon útnak a keleti, déli országrészben akinek elkerülhetetlen.

 

Akár méteres hótorlaszok is lehetnek! (szombat, 9:00)


 A mai napon az Alföld ill. ÉK egyes részein, akár méteres hófúvások is előfordulhatnak! Aki útra kel vigyen magával hóláncot, de ha egy mód van rá kerüljük az autós utazást. Ék-en már 60 km/órás széllökések is előfordulnak és ÉNY-on is hasonló erejű szélsebességeket regisztráltak

 

Budapestet is elérte a havazás (szombat, 8:45)


Ezekben a pillanatokban éri el Budapestet a csapadéksáv, a peremkerletekben, már elkezdett szállingózni a hó. Közben a Dél-Alföldön már helyenként 20 cm hó hullott és a Közép-Tisza vidéken is 10 cm feletti hó hullott. A holnapi napig az Alföldön 30 cm hó, DK-en akér 40-50 cm hó is hullhat, Északnyugaton 1-10 cm között várható. 

 

A Viharsarokban már 5 cm hó hullott – még most jön a java(péntek, 17:46)


A viharsarokban és a DNy-i határszélen már helyenként 5 cm-es a hó vastagsága. A havazás estétől terjed tovább észak felé, a meghatározó része majd csak a szombati napon hull le. Aki tehát aggódik, hogy ellállt a havazás, vagy nem halad északra az ne aggódjon fölöslegesen, a csapadék valójában még hátra van!  Honlapunk látogatói Debrecenből is havazást és erős szelet jeleztek.


Kedden újabb jelentős hó? (péntek, 14:07)


A legújabb modellfutások alapján hétfő késő délutántól újabb havazás kezdődik, ami elsősorban az ország délnyugati felében okozhat jelentős havazást, itt akár 10-20 friss hómennyiség is hullhat. A havazást ismét hófúvás kísérheti. 


A Debrecen-Kaposvár vonalig már havazik (péntek, 13:46)


A Debrecen-Kaposvár vonalnál tart a havazás vonala, a déli országrészekben, már néhány centis hó van amit hord a szél. A havazás intenzitása a későbbiekben erősödni fog. Ma estig Budapestre is eljut a hó.

OMSZ holnapra vörös riasztás! (péntek 10:34)


Az Országos Meteorológiai Szolgálat a mai napra 9 megyére adott ki figyelmeztető előrejelzést, többek között havazás, hófúvás és extrém hideg miatt. A mai napon Békés, Csongrád és HAjdú-Bihar megyében figyelmeztetnek hófúvásra. 

Több hó lesz,mint amire számítottunk (péntek, 10:04)


A jelenlegi modellfutások alapján a ciklon északabbra helyeződik át, mint a korábbi számítások szerint, így nem csak DK, de az ország többi része is számottevő havat kaphat. Az alföldön jó eséllyel 30-50 cm hó hull majd. 


Belépett az országba a havazás (péntek: 8:20)


Ma hajnalban már Magyarországon is hull a hó, Pécsett, Mohácsról jelentették  havazást. Ma kb a Nyíregyáza- Zalaegerszeg vonailg ér fel a havazás. 

Péntek hajnaltól indul a havazás délen, itt akár fél méter hó is lehet (csütörtök 18:44) 

Szinte biztos a nagy hó (csütörtök, 13:36)


A frissülő előrejelzések egyre biztosabban tartják a nagy havazás esélyét. DK-en 30-40, de szélsőséges esetben 50 cm hó is hullhat. A középső országrészben 15-20,míg a Kisalföldön 3-10 cm-re van esély

Reisz András: 50 évente fordul elő ilyen


Reisz András, meteorológus a Ma Reggelben mondta el, hogy a helyzet sokban hasonlít az 1987-eshez, de erősségében nem ér el azt, sem a lehulló hó, sem a hidegek tekintetében. Ám elmondása szerint az, hogy a napi középhőmérésklet -10 C fok alatt van és hogy ilyen hosszú ideig, az kb 50 évente fordul elő. 

A Balkánon 1 méter hó is hullhat (csütörtök, 11:43)


A nálunk is csapadékot hozó ciklon igazából szerbiában, és Boszniában okoz kiadós havazást. Az előrejelzések szerint egyes helyeken akár 1 métert megahaladó friss hóréteg is várható, miközben már így is óriási gondokat okoz a havazás a Balkánon. Bővebben külföldi időjárási körképünkben olvashat minderről. 

Péntek hajnalban kezdődik a havazás délen (csütörtök, 10:04)


 AZ OMSZ friss veszélyjelzése szerint Péntek hajnaltól dél felől havazás kezdődik, amely fokozatosan észak felé terjed. Éjfélig az északi tájak kivételével általában lepel-5, 8 cm friss hó hullhat, a déli határ mentén néhol a 10 cm-t is meghaladhatja a friss hóréteg.”

 Az OMSZ kiadta a figyelmeztetést a havazásra! (csütörtök, 8:48)


Az Országos Meteorológiai Szolgálat a pénteki napra öt megyére kiadta a citromsárga riasztást havazásra (Baranya, Tolna, Bács-Kiskun, Csongrád és Békés). E szerint 24 óra alatt 10 cm-et meghaladó hó hullhat. 

Kedden újabb havat kap a déli országrész? (csütörtök, 8:30)


A jelenlegi modellfutások alapján elképzelhető, hogy kedden a déli országrész újabb havazást élhet át, , akár 10 cm feletti friss hóval. A nagy időtáv miatt ez azonban még módosulhat! 

Délkeleten kétnapos havazás (csütörtök, 8:26)


 A legfrisebb modellfutások alapján az orszád délkeleti harmad kétnapos havazásban részesül, és a viharsarokban akár 40 cm feletti hó is várható. Az ország nyugati részén szombaton lehet gyenge, néhány centis havazás, de komoly hófúvással. A legbizonytalanabb az országközépső része, itt 10-20 cm között friss hó várható.

Észak-kelet felől zúdul be a hideg sarkividéki levegő (szerda 21:00)


Jól látható hőtérképünkön is, ahogy ÉK felől, és kisebb mértékben a Kárpátokat megkerülve ÉNY felől elkezdődött a sarkvidéki hideg levegő beáramlása a Kárpát-medencébe.  A mai napon Varsóban már csak -13 C fok volt a csúcshőmérséklet!

Tovább nőtt havazás esélye (szerda, 20:45)


A friss időjárási modellfutások, tovább növelték a nagy havazás lehetőségét. Az amerikai GFS továbbra is elsősorban DK-re számol nagy hóval, de az európai ECM tovább növelte a hó mennyiségét, a középső országrészben is, és két hullámban számol havazással.  

Az OMSZ is nyilatkozott a várható hóról (szerda, 15:41)


Az OMSZ honlapján is számszerűsítette mekkora havat várnak a hétvégére. “A péntek estétől vasárnap estig kialakuló hóréteg vastagsága – a jelenlegi számítások szerint – Baranya keleti harmadán, az Alföldön lehet a legtöbb, 20-40 cm. A legkevesebb hóra északnyugaton számíthatunk, ott a legtöbb, ami hullhat 2-10 cm között valószínű. Budapest térségében 10-25 cm-re számíthatunk. “

Riasztást adhat ki a Katasztrófavédelem (szerda, 13:57)


 Ha az Országos Meteorológiai Szolgálat 24 órás előrejelzése szerint legalább harminc centiméteres hó várható, akkor az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) riasztást ad ki – közölte Bakondi György főigazgató. Emlékeztetett arra, hogy a most előrejelzetthez hasonló időjárás utoljára 25 éve, 1987-ben volt. (MTI)

Tovább erősödik a hideg! (szerda, 13:00)


 Az elmúlt napok hideg időjárása a következő napokban tovább erősödik. Az extrém hidegről itt olvashat bővebben. Holnap hajnalban az ÉK-i határszélen -20 – -22 C fok, is előfordulhat! A pénteki naptól a hajnali fagyok némileg enyhülhetnek, de napközben egyre hidegebb lesz, több helyütt -7 C foknál nem lesz melegebb napközben, és a napsütés sem enyhít a hidegen. Ráadásul az ország több részén erős lesz a szél, ami még tovább csökkenti hőérzetünket!

Hófúvások várhatóak! (szerda, 12:53)


Az Országos Meteorológiai Szolgálat frissített előrejelzés szerint a DK-i és ÉNY-i határszélen szombaton hófúvásokra lehet számítani! A széllökések ereje elérheti a 70 km/órás sebességet is!

Frissültek a modellek (szerda, 12:51)


Az elmúlt órákban frissültek az előrejelzés modellek, ezek alapján tartja magát a havazás, DK-en szinte biztosnak vehető a hó, az országos havazást is egyre több modell valósíznűsíti, ám az egyik legmegbízhatóbb modell a GFS egyelőre az ország DK-i 2/3-a ad számottevő havat.

A honvédség is felkészült a rendkívüli időjárásra! (szerda, 9:53)


A honvedelem.hu oldalon megjelent írás szerint a honvédelem készül a téli időjárásra, de  “Csillag Katalin hadnagy, az MH GEOSZ ügyeletes meteorológusa szerint a hétvége időjárása jelenleg még nagyon bizonytalan. Egyelőre csak azt lehet kijelenteni, hogy tovább folytatódnak az ilyenkor szokásosnál több fokkal hidegebb napok, és csapadékra, azaz hóra is számítanunk kell. Ennek várható mennyiségét azonban még nem lehet pontosan meghatározni.”  Az általuk alkalmazott modell szerint komoly havazás csak szombaton kezdődik, s elsősorban az ország keleti és déli területeit érinti majd. Itt 20–25 centiméter vastagságú hóréteg is kialakulhat, máshol ennél kevesebbre számíthatunk.

Elkészítettük hótérképünket! (szerda, 9:23)

Az alábbi cikken megtekinthetó hótérképünk, ami azt mutatja, hogy az elkövetkező hat napban mekkora hómennyiségre van kilátás. A hótérkép elkészítésekor számos modellt vetettünk össze, és inkább azt a forgatókönyvet fogadtuk el, hogy a havazás átterjed az ország egészére.  

Továbbra is zajlik az időjárási modellek tánca (szerda, 8:00)

Szerepet cserélt a két nagy időjárási modell. Most az amerikai GFS számol nagy DK-i havazással, és jelentéktelen ÉNY-i havazással, mígy az eddig szkeptikus európai ECM országos havazást valószínűsít.  A jelenlegi futások szerint DK-en 40 cm hó islehullhat, míg Budapesten 5-10 cm-re van esély, de ez még nagy mértékben változhat!

Nagyon hideg volt ma reggel

Az északkeleti megyékben ma több helyütt mértek -18 C foknál alacsonyabb hőmérsékletet. Erdélyben még ennél is hidegebb volt , Sepsiszentgyörgyben -27 C fokot mértek, a magasabban fekvő területen -30 C foknál is hidegebb volt. Kövesse a hőmérséklet változását hőtérképünkön! Az erdélyi hőmérsékletekről itt tájékozódhat. 

Tovább nőtt a nagy havazás esélye (kedd, 20:45)

Úgy tűnik a korábbiakkal ellentétben, most az esemény közeledtével nem csökken, hanem nő az országos havazás esélye. Az európai modell az ECM legfrissebb futásában már szombaton országos havazással számol, a hó mennyiséége Budapesten is elérheti akár a 10 cm-t, a délkeleti megyékben ennek háromszorosa is lehullhat. Emelett az amerikai GFS is tarja a szombati országos havazást, tovább nőtt tehát ennek esélye. Mindkét modell jelzi, hogy a havazást erős széliskíséri majd, így több helyütt kell hófúvásra is számítani!

Összeült a Csongrád Megyei Védelmi Bizottság

 Kedden délután tartotta a Csongrád Megyei Védelmi Bizottság első ülését, amin az egyik legfőbb téma a közelgő rendkívüli időjárás volt.  A bizottság tagjai és a szakértők is egyetértettek abban, hogy katasztrófahelyzet ugyan nem lesz, de minden eshetőségre fel kell készülnie a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságnak. “Katasztrófahelyzet nincs, csupán arról van szó, hogy hosszú évek után először lesz ismét ilyen kemény a tél.” 

Komolyra fordul a dolog – készülnek az állami szervek is a nagy hóra (kedd, 20:30)

A közeledő havazás realitását tükrözi, hogy egyre több állami szerv kezd el készülni a havazásra. A Magyar Közút Kht. most adta kia sajtóközleményét, amely szerint: “Felkészült a fokozatváltásra, a Magyar Közút Nonprofit Zrt., a több mint 30 ezer kilométeres országos állami közúthálózat üzemeltetője az időjárási körülmények várhatóan rosszabbra fordulása miatt.” . Az extrém hideg miatt a belügyminisztérium arra utasította a közigazgatási államtitkárt, hogy soron kívül mérje fel azokat a kormányzat tulajdonában vagy használatában álló épület ket, ahol nappali melegedőket lehetne kialakítani.

Extrém hidegre figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

Az Országos Meteorológiai Szolgálat több megyére is kiadta a citromsárga figyelmeztetést a szerdai napra. Nógrás,Szabolcs, szolnok, Csongrád, valamint Bács-Kiskun megyében a figyelmeztető előrejelzés szerint “extrém hideg” időjárás várható. A figyelmeztető előrejelzés szerint nagy területen -15 C fok alá süllyed a hőmérséklet és néhány helyen elérheti a -20 C fokot is! Készüljünk fel a hidegre, ellenőrizzük az autóinkban a fagyálló folyadékot, és gondosan ügyeljünk háziállatainkra!

Nagy hideg – befagynak-e folyóink? (kedd: 12:26)

Az elmúlt napok hidegeinek köszönhetően, egyre több folyónkon megindult a jégzajlás. A Tisza felső szakaszán, már helyenként a folyó 60-80%-át is jég borítja. Hasonló a helyzet a szamoson, Túron is. A nyugati folyókon valamivel kisebb a jégfelület aránya, de már a dunán is helyenként megfigyelhető parti jég képződése. Érdekes a Vituki jég előrejelzése is. A Dunán egy hét múlva már intenzív jégzajlást vetítenek előre, míg a Tiszán egyre több helyen erősődő álló jég alakul majd ki!

Emlékszenek az 1987-es nagy havazásra? (kedd, 10:05)

A jelenlegi helyzet sokban hasonló az akkorihoz. 1987 januárjában 30-50 cm hó esett országszerte. Olvassa el cikkünket az 1987-es nagy havazásról, és nézze meg a korabeli videót! 

Mit mondanak a többiek? (Kedd, 9:00)

Talán nem haragszik meg a többi portál, ha készítünk egy kis körképet, ki mit vár a hétvégétől? Nos a köpönyeg és az időkép is hangsúlyozza a havazás bizonytalanságát, de a főoldali grafikus előrejelzésük Budapestre is számottevő havat jósol. A met.hu inkább a keleti havazás esélyét hangsúllyozza, nyugatra csak kisebb havazást tart esélyesnek. Aigner szilárdék váltogatják előrejelzésüket, tegnap nagy havat jósoltak, most nem várnak érdemi csapadékot. Az idojaras.hu is nagy havat vár, de ők is keletet tartják esélyesnek a nagy hóra. Mi is országos havat várunk, de most jelenleg mi is ÉNY-DK felé növekvő mennyiségű havat várunk. a jelenlegi csapadékeloszlás a GFS szerint így alakul, lásd csapadék előrejelzésünket, ami a GFS alapján készül.

Hó vagy fagy vagy mindkettő? (kedd, 8:00)

Még meg sem született az a ciklon,amitől a nagy havat várjuk érhető hát, hogy óriási a bizonytalanság a havat illetően. A két legmegbízhatóbb modell ellentmond egymásnak. AZ ECM szerint a nagy hó tőlünk keletre érkezik le, és így legfeljebb a keleti országrész havazódhat be, míg nyugaton jelentéktelen hó lesz csupán. A másik modell az amerikai GFS ezzel szemben országos havazást vár, akár több tíz cm hóval! Az előrejelzések a napok előrehaladtával pontosadnak, de a hasonló helyzetek előrejelzése igen nehéz. 

Újabb nagy hidegek az országban (kedd)

Országszerte több helyen mértek -17C  -15 C fokos hidegeket, de szinte mindenütt -10 C fok alá süllyedt a hőmérő hiagyszála.

Hétfő (január 30.):  Borsodban -16 C fok alá süllyedt a hőmérséklet!

A Skandináv-félszigettől keletre található egy hatalmas anticiklon, amely északkelet felől hideg, sarki levegőt szállít a Kárpát medencébe. Ennek köszönhetően napról-napra egyre hidegebb lesz hazánkban. A beérkező hideg levegő száraz, emiatt túlnyomórészt napos időben lesz részünk, de egyes helyeken párásság, köd is előfordulhat. A leghidegebb az ÉK-i országrészben és a havas területeken várható. A hét második felében előfordulhatnak -20 C fokot is megközelítő, sőt meghaladó hidegek, sőt a nappali csúcshőmérséklet is egyes helyeken -6 -8 C fok körül alakulhat. Extrém hidegre kell tehát felkészülni országszerte, talán az elmúlt évek leghidegebb időszaka jön a héten.

Az ÉK-felől leáramló hideg levegő tőlünk délre egy mediterrán ciklont hoz létre, amely a hét vége felé megközelíti, majd eléri hazánkat. A ciklon péntek estétől a déli területeken, majd később az ország egész területén kiadós havazást hozhat. Jelenleg, a két legmegbízhatóbb időjárási modell az amerikai GFS és az európai ECM is mutatja a várható havazást, amely akár keddig is kitarthat! A várható hó mennyiségét nagyon nehéz megbecsülni, de a jelenlegi modellfutások szerint akár 30-40 cm hó is lehullhat az ország területén. A havazás alatt továbbra is igen hideg marad az idő, ezért a lehulló csapadék teljes egészsében hó formájában hull le, és mindenütt megmarad, nem olvad.

A hét során folyamtosan frissítjük előrejelzésünket!

 

Szólj hozzá

hozzászólás

Legfrissebb időjárási hírek

Péntektől országszerte igen sok esőre számíthatunk. A hétvégén megérkezik a lehűlés is. Pénteken délelőtt inkább […]

TELJES CIKK | december 15.

Ahogy előre jeleztük megkezdődött a hóesés, az északi határszélen akár 25 cm hó is hullhat. […]

TELJES CIKK | november 29.

A héten nem csak bekopogtat, hanem ránk is töri az ajtót a tél. Rég volt […]

TELJES CIKK | november 27.