Novemberi esők

Csak átmeneti a nyugalom, újabb esők és lehűlés várható. Igazi novemberi idő jön.

Használjuk ki a mai napsütést, mert szombattól újabb lehűlési hullám várható. Pénteken még változóan felhős idő várható, és a déli megyékben akár 20 C fok közelébe is emelkedhet a hőmérséklet.

Szombaton eleinte a nap is kisüthet, de a párásság miatt többfelé tartósabban megmaradhat a reggeli köd. Délutántól azonban egy hullámzó frontrendszer közelíti meg hazánkat, és a délutáni órákban már a Dunántúlon elered az eső is. Napközben még kellemes lesz az idő, délen akár 20 C fok is lehet, de északon is 14 C fok várható.

Vasárnap aztán tartósan borult esős időjárás várható, már a Dunától keletre is, Rövid csapadékszünet után nyugat felöl újabb esőzés kezdődik. A szél már ÉNY-ra fordul és lehűlés veszi kezdetét. Vasárnap 9-15 C fok körül alakul a csúcshőmérséklet.

Hétfőn is marad a tartósan borult, esős időjárás, a hőmérséklet már csak 6-11 C fok körül alakul, igazi hideg esős novemberi időjárásban lesz részünk. Az eső a délutáni órákban áll majd el.

Keddtől aztán már több napsütésben lesz részünk, de a hőmérséklet már alacsony marad. Napközben 7-13 C fok várható, hajnalban pedig fagyokra is lehet már számítani. Beköszönt a novemberi időjárás.[google336]

Szólj hozzá

hozzászólás

Legfrissebb időjárási hírek

Vörös figyelmeztetés, a katasztrófavédelem felhívása – kezdődik a nagy márciusi hóhelyzet. Ne induljunk útnak! Ahogy […]

TELJES CIKK | március 17.

Komoly havazás, és hófúvás jön a hétvégén ónos esővel. Komoly hóhelyzet alakulhat ki, akárcsak öt […]

TELJES CIKK | március 16.

20 cm-es friss hóréteg és hófúvás is jöhet a hosszú hétvégén. Hihetetlen módon tér vissza […]

TELJES CIKK | március 14.