Marad a változékony idő

Hirtelen köszöntött be az ősz, és a jelenlegi előrejelzések szerint továbbra is marad a változékony időjárás.

Igen mozgalmas volt a hét időjárása idáig is, és a közeljövőben sem várható, hogy beköszönt a vénasszonyok nyara, bár a hétvégén átmenetileg csökken a csapadékhajlam.

Csütörtökön térben és időben is igen változó képet fest majd az időjárás, ÉNY-on akár több órára is kisüthet a nap, míg délen több lesz a felhő, és itt többfelé lehetnek rövidebb záporok. 20 C fok körül alakulnak a hőmérsékletek.
Pénteken is marad a szeszélyes időjárás, rövid napsütéses időszakok mellett többfelé lehet záporeső. 17-23 C fok körül alakulnak a csúcshőmérsékletek.
A hétvégén változóan felhős időnk lesz, és már helyenként több órára is kisüthet a nap. Csapadék még a szombati napon előfordulhat futó záporok formájában, vasárnap már kicsi a csapadék esélye. Kicsit melegszik az idő 20-25 C fok is lehet a hétvégén.
Hétfőn aztán napsütéssel indul a nap, de a jelenlegi modellszámítások szerint délután erős hidegfront érkezhet, erős, helyenként viharos széllel, és rövid ideig tartó, de markán lehűléssel. A hidegfont szerdára már távozhat a Kárpát-medencéből és újra tartósabb napsütésben reménykedhetünk, de vélhetően az időjárás változékony jellege megmarad. [google336]

Szólj hozzá

hozzászólás

Legfrissebb időjárási hírek

Ahogy előre jeleztük megkezdődött a hóesés, az északi határszélen akár 25 cm hó is hullhat. […]

TELJES CIKK | november 29.

A héten nem csak bekopogtat, hanem ránk is töri az ajtót a tél. Rég volt […]

TELJES CIKK | november 27.

Ezelőtt nem is gondoltuk volna, hogy a közösségi oldalak ennyire elterjedtek lesznek. Kezdetben a közösségi […]

TELJES CIKK | november 27.