Időjárásálló juttatás a SZÉP Kártya

A SZÉP Kártya olyan béren kívüli juttatás, melynek révén sokféle szolgáltatást vehetünk igénybe országszerte, az elfogadóhelyek kínálatából. A három alszámla az év minden szakában, időjárástól függetlenül, remek lehetőségeket kínál a kártyabirtokosoknak.

A SZÉP Kártya három alszámlája rengeteg lehetőséget biztosít a cafeteria keret tartalmas felhasználására. A szálláshelyek kínálatai mindhárom zsebből rendezhetőek. A vendéglátás alszámla segítségével akár az étel-házhozszállítás is megoldható. A szabadidő tartalmas eltöltéséhez pedig az időjárás változásait sem kell mindig figyelembe venni. Az utalványkártyával kapcsolatos friss hírek, információk révén pedig folyamatos tájékoztatást kaphatnak a SZÉP-Kártya program  szereplői a felhasználásról, szolgáltatási körökről.
A SZÉP Kártya elfogadóhelyek szolgáltatásait országszerte szinte bárhol megtalálják a kártyával és társkártyával rendelkezők. A pihenőkártya szép időben vagy esős idő esetén, bármilyen évszakban egyaránt remek társunk lehet. Kikapcsolódni ugyanis időjárástól függetlenül, bármikor lehet. Kulturális programokat, koncerteket és sportolási lehetőséget is találhatunk fedett, illetve szabadtéri rendezésben egyaránt. A szálláshelyek csomagajánlatai között is vannak szezonális, téli és nyári ajánlatok.
Az időjárás kedvező alakulása természetesen nagyon fontos tényező az ideális pihenéshez. Az elfogadóhelyek szolgáltatásai, programjai között azonban rossz idő esetére szóló lehetőségek közül is választhatnak a SZÉP Kártya tulajdonosok. A szabadidő és rekreációs alszámla sokszínűsége, a wellness és fitnesz szolgáltatások, szabadtéri sportlehetőségek (horgászat, lovaglás) mellett szépségápolási szolgáltatások, múzeumok és színházi belépőjegyek is a tartalmas szórakozást teszik elérhetővé a plasztikkal rendelkező munkavállalók, és társkártya-tulajdonos hozzátartozóik számára.

 

Szólj hozzá

hozzászólás

Legfrissebb időjárási hírek

Péntektől országszerte igen sok esőre számíthatunk. A hétvégén megérkezik a lehűlés is. Pénteken délelőtt inkább […]

TELJES CIKK | december 15.

Ahogy előre jeleztük megkezdődött a hóesés, az északi határszélen akár 25 cm hó is hullhat. […]

TELJES CIKK | november 29.

A héten nem csak bekopogtat, hanem ránk is töri az ajtót a tél. Rég volt […]

TELJES CIKK | november 27.